Kosken hierontapalvelu

Teen ammattitaidolla monipuolisesti erilaisia hierontoja erikoistuen Intialaisiin Ayurveda-hoitoihin, mutta myös klassisia hierontoja, nuorentavia ja kohottavia kasvohierontoja ja hermoratahierontaa. Hoidot tapahtuvat tiloissani tai vaihtoehtoisesti kotikäynteinä.

Olen kiinnostunut ihmiskehon hyvinvoinnista ja sen hoitomenetelmistä luonnollisin keinoin. Huomasin hierojan työssäni, kuinka asiakkaiden oli vaikeaa rentoutua, jopa hieronnan aikana. Lähdin tutkimaan syvemmin, miten tätä voisi hoitaa. Kiinnostuin Ayurveda-hoidoista ja muista hierontamenetelmistä, joilla voidaan hoitaa kokonaisvaltaisesti fyysisiä kuin psyykkisiä vaivoja. Päätin monipuolistaa tietämystäni ja laajentaa ammattitaitoani kouluttautumalla vielä Ayurveda-hierojaksi, hermoratahierojaksi ja saunaterapeutiksi.

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2012 ja toiminut siitä lähtien kokopäiväisenä yrittäjänä jo neljän vuoden ajan. Vuonna 2014 valmistuin Ayurveda-hoitajaksi. Tällä hetkellä opiskelen hermoratahierojaksi ja saunaterapeutiksi, jotka saan pätökseen vuonna 2017.

Iloitsen asiakkaideni hoitamisesta ja koen onnistumisen tunnetta siitä, miten asiakas kokee saaneensa hyvää hoitoa vaivaansa. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia.